Attraktionslagen attrahera, attraktionslagen, inte fungerar, livets utmaning, saker kommer till oss, tillit till livet, visualisering

När attraktionslagen "inte fungerar"

Har du någon gång längtat efter något som du inte har fått? Du kanske till och med kämpat på med attraktionslagen och verkligen visualiserat det du vill ha, men ändå har det inte kommit in i ditt liv?
 
 
Misströsta inte. Det kan faktiskt vara så att du fått bönesvar utan att du varit medveten om det. Det kan till och med vara så att de svårigheter du går igenom just nu egentligen är ett träningsprogram som gör att du kan hantera det som du längtar efter.
 
Jag kommer tydligt ihåg när klicket kom och jag med egna ögon fick se fick se hur attraktionslagen fungerade. Eller själv och själv? Det var väl att ta i. Det är lättare att se saker utifrån, så det var förstås en Reikikund. Det var när hon höll på att manifestera drömjobbet.  
 
Jag hade hört kunden prata om just detta jobb, av och till, under ett par år. Det var ett jobb där hon kunde göra stor skillnad. Men som alltid kräver stort kraft ett stort ansvar. Drömjobbet var mycket krävande, med mycket krav och utsatthet. 
 
På grund av jobbets svårighetsgrad så var det inget "nybörjarjobb". Man kunde liksom inte ta in vem som helst och förvänta sig att de kunde hantera ledarskapet, förväntningarna, kraven och göra det bästa av förutsättningarna. För att kunna göra jobbet behövde man vara en erfaren och skicklig företagsledare med god förmåga att lyssna in chefer, anställda, intressenter och givetvis sig själv och sin egen etik. 
 
Jag hade hört kunden prata om drömjobbet av och till under åtminstone två år. Jag registerade det, men tänkte inte så mycket på det. Det arbete som min kund befann sig på var krävande. Att säga att det stormade var en underdrift. Stundtals var hon alldeles matt av den inre stress hon dagligen kämpade för att lära sig att hantera. Det var inte konstigt att hon fantiserade om ett annat jobb. Jag såg det till och med som ett friskhetstecken att hon längtade bort. 
 
När arbetsplatsstormen bedarrat och min kund, med facit i hand, kunde se hur mycket hon lärt sig dök plötsligt drömjobbet upp. Min kund sökte. Och hon gick genast vidare till fortsatt intervju. När jag träffade henne stod det mellan henne och en annan. 
 
"De kan ju inte välja någon annan!" tänkte jag för mig själv. Min kund är ju som klippt och skuren för den här positionen. Hon har ju till och med tränat sig inför det här jobbet varje dag i två års tid, ja till och med längre tid än så. Genom att befinna sig i, och framförallt genom att reda ut, den storm som uppstod, hade hon lärt sig dess komponenter och hur hon skulle kunna förhindra att den skulle uppstå. Visst skulle drömjobbet innebära nya utmaningar, men just de här skulle inte uppstå, på grund av det hon lärt dig. Jag häpnande över vilken match kunden var på energiplan. Det är som om livet tränat upp henne för just denna position. 
 
Och det var då det kom. Klicket. Förståelsen. DET VAR JU DET SOM ATTRAKTIONSLAGEN GICK UT PÅ!
 
För två år sedan hade min kund inte kunnat hantera drömjobbet. Men hon hade fått utmaningar, tagit dem till vara och vuxit. Nu kunde hon hantera potitionen. Hennes längtan hade attraherat exakt de utmaningar som hon behövde lära sig att hantera för att kunna göra jobbet på ett fantastiskt sätt. 
 
Med andra ord: Då hon inte hade befunnit sig i ett läge som kunde attrahera drömjobbet, hjälpte livet henne att utveckla de färdigheterna som gav henne den vibrationen och skulle kunna lyckas med drömjobbet. 
 
Har du varit med om något liknande? Eller har du sett någon som varit med om något liknande? Du behöver kanske, liksom jag, fundera en liten stund. Det är inte alltid lätt att se vad folk drömt om och vad de attraherat. 
 
Så om du befinner dig i en krävande situation just nu, då gör du det av en viktig anledning. 
 
Jag VET att DU KAN KLARA AV DEN! 
 
Jag VET att DU ÄR STARKARE, SMARTARE och MER FLEXIBEL än vad du kan föreställa dig. 
 
Jag VET att du är så kompetent att du KOMMER ATT HITTA EN LÖSNING. Du kommer att attrahera ett SVAR och KUNSKAP.
 
Kom bara ihåg att du inte alltid behöver göra allt själv. Vi kan också ATTRAHERA RÄTT HJÄLP I RÄTT SAMMANHANG som gör att utvecklingen går snabbare.  
 
Lycka till!
 
Hör av dig om det är något jag kan hjälpa dig!
Du når mig på annasofia@kansla.nu