Entreprenörsskap Coachning, företagsutveckling, peak, peak företagsutveckling

Let´s peak

Hur ofta stannar du upp och tänker efter? Är du på rätt väg? Gör du rätt saker? "Alldeles för sällan" sa min vän och kollega Anneli, och jag tror hon menade det hon sa. Men generellt är Anneli en av de personer som tänker och känner efter, mer än genomsnittet. Hon har dessutom en förmåga att inte fastna i tankarna, utan omsätte ideerna till verklighet. 
 
För att komma vidare med vår personliga utveckling är vi sedan 2017 ett A-team som träffas en gång i månaden och coachar varandra i de frågor som vi står inför. Vi känner varandra väl, och har en enorm trygghet sinsemellan, vilket gör att vi coachar varandra i frågor som rör både företagande och privatliv. Det är givande träffas och prata, men också mellan träffarna händer det någonting värdefullt. Det är som om våra samtal aktiverar frågor som arbetar vidare även efter det att träffen är slut. A-teammöterna är en förlängning av något som gav mig väldigt mycket under tiden jag bodde i Skellefteå. Då hade vi Reikiträffar och turades om att göra läsningar på varandra. 
 
 
I november 2018 stod jag och Anneli i köket på jobbet. Jag måste ha pratat om företagande och den nya fas jag kommit in i, och att jag gärna hade skulle använda vår A-team-struktur för att skapa en utbildning i företagande, riktad mot erfarna företagare. Anneli blev genast eld och lågor. "Du måste ta fram ett sådant koncept". 
 
Sagt och gjort. De senaste två månaderna har jag tagit fram konceptet för PEAK- företag och företagarutveckling. Idag har vi första träffen, och jag kan villigt erkänna att jag är supertaggad. Det känns som vi är något viktigt på spåren.
 
Om du är nyfiken på vad vi håller på med så tänkte jag berätta lite om upplägget här i bloggen. Under våren kommer jag att träffens olika moment, och varför varför de är så viktiga. Dessutom kommer ni att få lite tips på hur man gör för att lyckas med en kreativ träff av detta slag. 
 
Kärlek, kom ihåg att bejaka din inre entreprenör...